App design

Appens utseende i appbutiken

Designen i app och på webb är A och O

Med UX-design skapas fler kunder! Alla dina potentiella kunder tittar på hur du presenterar din verksamhet online. 

Med vår unika kompetens och mix kan vi erbjuda världsklass i funktionalitet och kundservice. Med specialkunskaper i apputveckling, IT-säkerhet, stilig design och content-skapande gör att vi kan leverera alla typer av digitala tjänster! Vi har ett agilt arbetssätt och nära dialog med våra kunder, regelbundna avstämningar i arbetsprocessen och hög grad av kundservice.

Kundens väg till köp

Det ska vara lätt för kunden att använda/köpa dina varor/tjänster online. Hur många steg krävs det aktivt av en kund för att köpa hos dig? En bättre UX-design och upplevelse ger nöjdare kunder!

En bra upplevelse

UX-design handlar om att designa för kunden och att skapa en bra upplevelse. Får du en positiv känsla och känner du att du förmedlar ett tydligt budskap till dina besökare, då har du en god UX-design.

Marknadsföring och design

Att marknadsföra sig själv och sitt företag är viktigt i många aspekter. Att ”tala” för rätt personer kan göra att du stänger fler affärer. Därför är det första intrycket på din hemsida avgörande för om personen väljer att stanna eller lämna din hemsida. Här har jag samlat några smarta tips för att få fler affärer via din hemsida:

💰 Använd en design som ”talar” till din målgrupp för att attrahera personer som är intresserade av det du erbjuder.

💰 Se till att ha ett uppdaterat, modernt och tilltalande textinnehåll, då blir det enklare för personer att förstå vad du erbjuder och du stärker samtidigt din SEO (din webbsida placeras högre upp i sökmotorer såsom Google). 

💰 Se till att ha dina kontaktuppgifter väl synliga och att dina kunder enkelt kan nå dig. Se över sidan ”kontakt”, samla kontaktuppgifterna i fottern (området längst ned på sidan), webb-formulär och gärna chatt-funktion.

💪 Kavla upp ärmarna och börja optimera din hemsida! 🥇

KONTAKT

Appway Marketing AB, Österåker Berga 1, Vingåker, Sweden

E-post: kontakt@appway.se

APPWAY MARKETING AB

Appway Marketing AB – Tech House med fokus på ditt företags lönsamhet.

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved.