Vi bygger appar i världsklass

Vi skräddarsyr iOS appar och Android till ditt företag. Med hög IT-säkerhet och god användarupplevelse skapar vi den app som ni behöver.

Vi levererar

Apputveckling av iOS appar och Androidappar

Företagsappar

Vi bygger alla sorters appar till alla enheter: iOS appar, Android appar, webb appar, till både datorer och smartphones.

Prototyp

Ett bra app-projekt startar med en professionell prototyp så att du får den app som du önskar och har behov av.

IT-säkerhet

Vi värdesätter IT-säkerhet och vårt team levererar alltid appar och webblösningar med mycket god IT-säkerhet.

Funktionella appar

Vi bygger appar inom en mängd områden te.x marknadsföringsapp, inrapporteringsapp , en app för e-learning eller lagerhållning, kommunikation.

Från prototyp till fullskalig app

Första steget i apputveckling är en prototyp där du kan se hur din app faktiskt kommer att se ut och fungerar. Detta leder till ett underlag för ett lyckat projekt med hög kvalité och säkerhet. Sedan är det dags för den fullskaliga utvecklingen, vi hjälper dig från start till lansering och vidare med drift och underhåll.

Vi skräddarsyr appar

Med din verksamhet i fokus skapar vi din app

Företagsappar

Vi bygger appar för att ditt företag ska öka lönsamheten, kunna maximera din försäljning och vara en extra försäljningskanal för dina varor. Vi gör också appar för att du ska lyckas med din nästa marknadsföringskampanj och öka engagemanget hos era kunder.

Administration

Är många timmar av ditt arbete administration? Här kommer lösningen, en smart och lättanvänd administrationsapp som tar hand om allt ditt administrativa arbete.

Gamification

Vi hjälper er att skapa och lansera digitala spel till mobiler, surfplattor och datorer! Vi är experter på grafik i 2D och 3D vilket gör att vi kan skapa alla sorters spel! Låt kunden interagera, spela, beställa eller se prisberäkning – grafiskt stiligt!

Kommunikation

Lyckas med intern kommunikation i företaget och organisationen med en smart intern app! Du kan även ha en app för att kommunicera bättre med era kunder. Bättre kommunikation sparar tid och pengar och skapar ett effektivare företagande!

Appar till mobil och webb

En app ska förenkla dina arbetsuppgifter och göra ditt arbete mer effektivt. Vi programmerar alla appar i alla storlekar och för både iOS och Android. 

Vill ni ta nästa steg i er utveckling och skapa en aldeles egen app? Vi hjälper er genom processen från projekt idé till lanserad applikation. Vi har många års erfarenhet av att utveckla appar till företag och vi vill att ditt företag ska växa med er nya app!  

KONTAKT

Appway Marketing AB, Österåker Berga 1, Vingåker, Sweden

E-post: kontakt@appway.se

APPWAY MARKETING AB

Appway Marketing AB – Tech House med fokus på ditt företags lönsamhet.

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved.