Cyber kunskap för företag

IT-säkerhets kunskapen alla företag borde veta

FÖreläsning: Cyber Growth
Av: John Ramstedt, IT-säkerhetsexpert och ingenjör

Cyber Growth

En föreläsning för företag som vill skapa en IT-säkrare arbetsvardag, få tips på konkreta säkerhetsförbättringar och få tydliga säkerhetsplaner som kan användas för hela företaget. Föreläsning som gör att ditt företag kan arbeta säkrare, behålla företagsinformation säkert och skapa rutiner för vad ni ska göra om ni blir hackade.

IT-säkerhet

Under en föreläsning inspirerar vi er till en starkare säkerhet i företaget vilket ger kunskap till förbättringar i er allmänna IT-säkerhetsplan för medarbetare och ledning i företaget.

Inspiration

Lär er att skapa ett starkare säkerhetstänk kring användningen av mobiler och datorer i företaget. Ni får handfasta tips som ni behöver veta för att skapa förutsättningar för att inte bli kapad.

Ingen går säker

Hackad, cyberattack, fishing, trojan, det finns så många sätt för hackare att komma över er företagsinformation. Öka er säkerhet för att minska risken för att bli utsatt!

Cyber Growth​ föreläsning - Cybersäkerhet för hela företaget

Cyber Growth föreläsning är en föreläsning som innehåller massor av konkreta tips kring hur ert bolag kan arbeta på ett hållbarare sätt rent säkerhetsmässigt. Ni får insikter  och matnyttig kunskap som gör att ni kan minska risken att bli hackad. Allt sker online och ni kan enkelt se föreläsningen via länk. 

När ni är sett föreläsningen kommer ni att ha en bredare kunskap och insikter i hur man arbetar på ett cybersäkert sätt. Hur man ska tänka och göra, enkelt tips som garanterat gör skillnad och minskar risken för cyberattacker. 

FÖreläsning
Av: John Ramstedt, IT-säkerhetsexpert och ingenjör

Förberedelse är A och O​

Ni är ett företag som säljer produkter eller tjänster digitalt och/eller i butik. Ni har en bra och kunnig IT-avdelning men ni vill stärka era förutsättningar för att inte råka ut för en cyberattack eller bli hackad. Då är denna föreläsning för er!

Jag heter John Ramstedt och jag är ingenjör, apputvecklare och cybersäkerhetsexpert. Jag har samlat mina bästa tips och erfarenheter kring hur man kan arbeta för att undvika att bli hackad. Det finns så många åtgärder och rutiner som alla i organisationen enkelt att ta till sig och börja arbeta med direkt. Så är du nyfiken på hur ni kan få viktig kunskap kring cyber säkerhet på ett inspirerande sätt, boka in föreläsningen Cyber growth med mig.

”Ett säkerhetstänk ska finnas i hela organisationen.” Oavsett om du arbetar som VD, i ledningen eller medarbetare så är digital säkerhet oerhört viktigt. Vi ger er kunskapen för att kunna skapar en arbetskultur som håller hög IT-säkerhet.

Viktigt med god datasäkerhet IT-säkerhet för ditt företag. Efter utbildningen kan vi hjälpa er att skapa en plan för hur ni kan rusta ert företag med god datasäkerhet! Många företag missar den viktiga delen att företagsinformation lätt kan läcka ut till obehöriga vilket kan leda till cyber-attacker.

Cyber Growth är en utbildning för företag som vill:

John Ramstedt, IT-säkerhetsexpert och ingenjör

Om John Ramstedt

Jag är cyberexpert och älskar att hjälpa företag att stärka sin kompetens inom IT-säkerhet.

Teknik används alltid i företag på ett eller annat sätt och det är användarnas handlingar som leder till IT-säkerhetsinsidenter. Jag fann ett stort behov av att lära ut hur man arbetar med tekniken på ett säkrare sätt. 

Jag skapade då föreläsningen Cyber Growth för att på ett enkelt sätt kunna dela med mig av all den kunskapen till moderna företag som vill känna sig säkrare. 

Kontakta mig: john@appway.se

Boka en föreläsning

Skriv ett mail till john@appway.se

KONTAKT

Appway Marketing AB, Österåker Berga 1, Vingåker, Sweden

E-post: kontakt@appway.se

APPWAY MARKETING AB

Appway Marketing AB – Tech House med fokus på ditt företags lönsamhet.

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved.