Mobilappar

Utveckling av iOS appar och Android appar

Därför bör du investera i en företagsapp

En trend som har växt sig allt starkare är att företag investerar i att utveckla egna interna appar som underlättar i jobbet.

-Hur vanligt är det med interna appar?

Apputvecklaren John svarar: 

-Det är mycket vanligt och börjar nästan ses som ett måste i många branscher för att man vill ha ett lättanvänt och samlat system för all administration.

-Varför syns inte interna företagsappar i app-butikerna?

-En smart funktion som både App Store och Google Play har, är att du som företag kan bestämma vilka personer som kan hitta din app. Det innebär att bara de anställda kan hitta och installera just din företagsapp i appbutikerna. Det fungerar lite som ett filter som man med enkelhet uppdaterar och det fina är att det tar bara några minuter att uppdatera. 

Appidéer

Många tror att de själva behöver ha funderat ut hur lösningen ska fungera innan de kontaktar oss för att påbörja ett uppdrag, men det enkla svaret är att ju tidigare man tar kontakt och pratar om ett projekt desto fler möjligheter har man att uppnå det absolut bästa slutresultatet.

Komplexa lösningar med en app

Vi älskar att lösa komplexa problem och ju klurigare desto intressantare! "Är det ens möjligt att lösa detta problem?" är en av våra favoritfrågor från kunder och eftersom vi är ingenjörer och problemlösare vet vi att vi kan lösa de utmaningar som uppstår när en app ska byggas!

Hur vet jag att det bara är mina anställda som använder företagets app?

Det finns huvudsakligen två bra metoder för att se till att det bara är dina anställda och behöriga personer som har tillgång till din företagsapp.

-Den första metoden är att använda inloggning i appen och är ett mycket bra sätt att se till att obehöriga inte kan använda appen.

-Den andra metoden är ett App Store filter. Det är en mycket smart funktion för att kontrollera och säkerställa att enbart dina anställda kan hitta och ladda ner din app.

Om du använder metod ett:
Tänk på att ställa krav på apputvecklaren så att ert system blir säkert och att ni använder en säker och väl beprövad inloggningsmetod till ert företagssystem så att ni blir trygga med er app!

Vi utvecklar alla sorters appar!

Mobilappar, iOS och Android, till surfplattor och datorer, vi på Appway skapar appar till ditt företag.

KONTAKT

Appway Marketing AB, Österåker Berga 1, Vingåker, Sweden

E-post: kontakt@appway.se

APPWAY MARKETING AB

Appway Marketing AB – Tech House med fokus på ditt företags lönsamhet.

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved.