Appway Marketing AB

Byrån som hjälper er skapa strategier och tillämpa AI. Vi är också experter på företagsappar!

Vi hjälper dig på ett strategiskt sätt att optimera din lönsamhet. Vi stärker ert bolag och ökar er konkurrenskraft genom AI, appar och digitala lösningar. Vi fokuserar på IT-säkerhet och användarvänlighet för att du enkelt och säkert ska kunna använda teknikerna. 

Team Appway

Det här är Appway Marketing AB

Amanda Ramstedt

CMO UX-design & AI-expert

Jag arbetar som appdesigner med visuell kommunikation och grafik. Jag är utbildad AI-expert, UX-designer, apputvecklare och 3D-grafiker. Stor erfarenhet inom användarvänlighet och design. Appdesigner och webbdesigner med känsla för detaljer i 2D och 3D. Fotograf, layout och Photoshopexpert. CMO.

John Ramstedt

CEO Apputvecklare & AI-strateg

Jag är apputvecklare och ingenjör i datateknik. Dataingenjör med stor erfarenhet inom systemarkitektur. Mobilapputvecklare, AI-expert, programmerare för Android appar och iOS appar, iPhone / iPad appar. Jag utvecklar skräddarsydda tjänster. IT-säkerhets expert inom datasäkerhet. Skapar webb, app och molntjänster alltid med hög datasäkerhet. CEO.

Lena Ramstedt

COO AI-expert och content

Jag arbetar med innehåll i appar med fokus på användarvänlighet. Skapar strategier inom AI. Storytelling expert och skapar moderna texter som säljer. Copywriter och skribent med stor erfarenhet av kommunikation i text och på sociala medier. Social selling. Pedagog med stor kunskap av att förmedla budskap till rätt målgrupp. COO

Kontakta oss!

e-post: kontakt@appway.se

Skriv till oss:

Hållbarhet i fokus

Appway Marketing AB fokuserar på hållbarhet och miljö. Vi gillar att utveckla hållbar mjukvara och samarbetar med datacenter (moln) som klimatkompenserar och vi använder enbart grön el.

Visste du att det inom apputveckling går att optimera användningen av de elektroniska komponenterna i mobilen så att appen konsumerar mindre mängd energi samtidigt som appen behåller optimal användarvänlighet. Läs mer här.

KONTAKT

Appway Marketing AB, Österåker Berga 1, Vingåker, Sweden

E-post: kontakt@appway.se

APPWAY MARKETING AB

Appway Marketing AB – Tech House med fokus på ditt företags lönsamhet.

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved.