Team Appway

Det här är Appway Marketing AB

Amanda Ramstedt

AppDesignMästare

Jag arbetar som appdesigner med visuell kommunikation och grafik. Jag är utbildad UX-designer, apputvecklare och 3D-grafiker. Stor erfarenhet inom användarvänlighet och design. Appdesigner och webbdesigner med känsla för detaljer i 2D och 3D. Fotograf, layout och Photoshopexpert. CMO.

John Ramstedt

AppMästare

Jag är apputvecklare och ingenjör i datateknik. Dataingenjör med stor erfarenhet inom systemarkitektur. Mobilapputvecklare, programmerare för Android appar och iOS appar, iPhone / iPad appar. Jag utvecklar skräddarsydda tjänster. IT-säkerhets expert inom datasäkerhet. Skapar webb, app och molntjänster alltid med hög datasäkerhet. CEO.

Lena Ramstedt

StorytellingMästare

Jag arbetar med innehåll i appar med fokus på användarvänlighet. Storytelling expert och skapar moderna texter som säljer. Copywriter och skribent med stor erfarenhet av kommunikation i text och på sociala medier. Social selling. Pedagog med stor kunskap av att förmedla budskap till rätt målgrupp. COO

Appway Marketing AB

Vi är professionella apputvecklare, UX-designer och contentwriter. Vi är en appbyrå som skapar smarta appar, stilig layout och modernt innehåll. Appway fokuserar på IT-säkerhet, användarvänlighet, design och inspirerande content.

Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdig app och skapar mjukvara med hög IT-säkerhet. En app som gör att just ditt företag växer!

Hållbarhet i fokus

Appway Marketing AB fokuserar på hållbarhet och miljö. Vi gillar att utveckla hållbar mjukvara och samarbetar med datacenter (moln) som klimatkompenserar och vi använder enbart grön el.

Visste du att det inom apputveckling går att optimera användningen av de elektroniska komponenterna i mobilen så att appen konsumerar mindre mängd energi samtidigt som appen behåller optimal användarvänlighet.

KONTAKT

Appway Marketing AB, Österåker Berga 1, Vingåker, Sweden

Tel: 076 – 103 26 70

E-post: kontakt@appway.se

APPWAY MARKETING AB

Appway Marketing AB – Tech House med fokus på ditt företags lönsamhet.

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved.