Appanvändning

Appar till ditt företagande

Visste du detta om appar och energi?

Visste du att du kan spara energi genom använda mörkt tema i stället för ljust tema i mobilen och appen? Skärmen är den komponent i mobilen som vanligen drar mest ström och att använda ett mörkt tema gör att du inte behöver ladda mobilen lika ofta.

Om du vanligtvis använder hög ljusstyrka eller använder auto brightness utomhus och sedan byter till mörkt läge kommer kan du spara ca 40% visar en studie från det amerikanska universitetet Purdue. Ett annat sätt att spara energi är att sänka skärmens ljusstyrka.

Du kan använda den här funktionen i alla mobiler, laptops och appar som stöder mörkt tema. Vi gillar att programmera i ett mörkt tema när vi utvecklar appar eftersom det både sparar energi och det ger en coolare look!

Appar utifrån din idé

Många lyckade appar är verktyg som hjälper dig i din verksamhet att förenkla rutiner som tar upp onödig tid, tid som kan användas på effektivare sätt. Allt startar med en idé och en vision om någonting som du vill förenkla eller förbättra i ditt företag. I vissa fall är det en helt ny idé och i andra fall så har man idéer på hur existerande appar skulle kunna förbättras och sätta sin egen touch på. Vi hjälper dig med att skapa din dröm-app!

App till ditt företag

Att arbeta inom B2B innebär att vi fungerar som en katapult för att hjälpa dig att nå dina mål som företagare. Genom att använda våra tjänster inom apputveckling, gamification, mobilspel, storytelling, UX-design och content har vi sett många företag få en riktig fart på sina affärer! Att investera pengar i en app till sitt företaget lönar sig snabbt. Vi vill gärna hjälpa just dig med dina affärer!

En av våra kunder berättar!

Vår nya app kommer spara massor av tid, tidigare tog arbetet 5 arbetsdagar varje kvartal och nu endast 20 minuter säger vår kund med ett stort leende. Projektet startade med ett möte där vi gick igenom kundens önskemål. Sedan gjorde jag ett förslag till app-utformning med funktioner och layout. Eftersom jag har ett agilt arbetssätt träffade jag min kund två gånger i veckan för att jag skulle nå kundens önskemål, allt för att kunden skulle bli helt nöjd med tjänsten.

Efter mötet när jag presenterat produkten sa kunden ”vi kommer spara otroligt mycket tid och det är väl investerade pengar att investera i en app från Appway Marketing AB”.

Jag blev så himla glad, det är så kul att få positiv feedback och en av de bästa känslorna att få hjälpa någon att lösa ett problem!

Nu är tjänsten lanserad. Och vet du, kunden har kontaktat oss för att den vill ha ytterligare funktioner i appen! Kul, va!

Fem tips på hur du får medarbetarna att börja använda den nya Företagsappen! 🚀

Gör det lätt för dina medarbetare att ladda ner appen, så här kommer ni igång snabbt.

✅ Använd måndagsmötet: berätta om appen och hur den ska hjälpa er verksamhet. Visa alla medarbetare hur man laddar ner appen och förklara olika funktioner. Se till att alla förstår, hur och varför de ska använda appen.

✅ Använd e-post: skicka mail med direktlänk till appen till alla medarbetare i företaget.

✅ Använd QR-kod: sätt upp en QR-kod i personalrummet som länkar direkt till appen.

✅ Presentera appen på ett företagsevent: en genomgång av appen så att alla känner sig trygga och vet hur de ska använda den.

✅ Använd en Kick-off: ta tillfället i akt och ta vara på energin och glädjen! Ni har skaffat en riktigt smart tjänst, förknippa appen med något positivt!

Vad kan ni på Appway erbjuda?


Med vår unika kompetens och mix kan vi erbjuda världsklass i funktionalitet och kundservice. Med specialkunskaper i apputveckling, IT-säkerhet, stilig design och content-skapande gör att vi kan leverera alla typer av digitala tjänster! Vi har ett agilt arbetssätt och nära dialog med våra kunder, regelbundna avstämningar i arbetsprocessen och hög grad av kundservice.

Appar finns i mobiler

Jo, det stämmer! Du som använder en mobil använder alltid appar! När du använder Google Chrome i din mobil så är det en app. När du ringer eller använder kontaktboken i din mobil så är det en app, när du sms-ar, använder Instagram, kameran och så vidare. Allt som du gör med mobilen är med hjälp av appar! Appar behövs och utan appar ingen mobil. Ditt företag behöver appar för att växa!

Är det möjligt att bygga alla sorters appar?

Ingenting är omöjligt och det gäller inte minst inom apputveckling! Vi räds inte av att klura och göra beräkningar för att lösa ett problem, tvärt om, det är superkul! Det häftigaste med programmering är att oavsett vilket problem du står inför så vet vi att det alltid finns en lösning, det gäller bara att fundera ut den. Välkommen till en värld där allt är möjligt! 

Vilka trender finns det inom apputveckling?

En trend som har växt sig allt starkare är att företag investerar i att utveckla egna interna appar som underlättar i jobbet. Jag får ofta frågan:

-Hur vanligt är det med interna appar?
Mitt svar är:
-Det är mycket vanligt och börjar nästan ses som ett måste i många branscher för att man vill ha ett lättanvänt och samlat system för all administration.

Följdfrågan som jag ofta får är:
-Varför syns inte interna företagsappar i app-butikerna?

Här kommer vi till en smart funktion som både App Store och Google Play har, nämligen att du som företag kan bestämma vilka personer som kan hitta din app. Det innebär att bara de anställda kan hitta och installera just din företagsapp i appbutikerna. Det fungerar lite som ett filter som man med enkelhet uppdaterar och det fina är att det tar bara några minuter att uppdatera. 

Boka ett möte så hjälper vi gärna dig!

Tycker du att apputveckling verkar intressant för ditt företag eller varumärke, kontakta oss!

KONTAKT

Appway Marketing AB, Österåker Berga 1, Vingåker, Swede

E-post: kontakt@appway.se

APPWAY MARKETING AB

Appway Marketing AB – Tech House med fokus på ditt företags lönsamhet.

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved.