Skriva till kunder

Text för ökat engagemang

Luftig text ger energi och glädje!

Luft ger din text liv. Gör du texten välstrukturerad och luftig kommer fler att vilja och orka läsa den!

Tänk på att den första meningen avgör om din läsare fortsätter att läsa resten av texten och en luftig struktur gör texten mer lockande att läsa. Dessutom går det både lättare och snabbare att läsa en välstrukturerad text. Vad är då en text med god struktur? Jo, texten innehåller:

🔸 en intressant inledning med en bra rubrik

🔸 flera logiska styckesindelningar

🔸 listor i stället för långa uppradningar i texten, lagom med ikoner Tänk också på att texten måste flyta på, vara koncis och ”på pricken”. Läsaren ska snabbt förstå vad du menar och ska inte behöva gissa, rätt ord ger rätt känsla!

Text & Bild

Texter och bilder har mycket gemensamt:
🎾 läsaren ska förstå budskapet---skapa en känsla
🎾 koncist---inget onödigt, själva kärnan är det viktiga
🎾 både texten och bilden ska samverka för att kunna förmedla rätt energi

Vi älskar att skapa texter

"Det bästa med att skapa texter är att det är så himla kul! Att sedan se en nöjd kund som ger bra feedback på mitt arbete och sprider detta vidare, då blir man väldigt nöjd och glad." Textexperten Lena Ramstedt. Kontakta oss, vi tar skrivuppdrag!

Skräddarsydda tjänster

Vad tycker dina kunder egentligen om din butik, din restaurang eller ditt hotell? Just nu, i detta ögonblick? Hur ska du kunna få reda på den informationen och kan det utveckla din verksamhet så att den blir ännu bättre än den är idag? Som företagare har du säkert funderat kring de här frågorna många gånger, precis som vi. Men vi stannade inte där utan vi hittade en lösning på det och skapade den digitala tjänsten Butiksfeedback, för alla kunder och för alla butiker, restauranger och hotell som vill ha feedback i realtid! Vi löser och effektiviserar gärna din verksamhet!

KONTAKT

Appway Marketing AB, Österåker Berga 1, Vingåker, Sweden

E-post: kontakt@appway.se

APPWAY MARKETING AB

Appway Marketing AB – Tech House med fokus på ditt företags lönsamhet.

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved.