Kategorier
Artificiell Intelligens

Vad är AI egentligen och vad kan jag ha för nytta av det i mitt företagande? 

Vad är AI och vad kan jag ha för nytta av det i mitt företagande?

Frågan kommer varje dag från intresserade företagare på alla nivåer och jag tänkte här i mitt AI Sommarspecial förklara närmare. Här kommer några grundläggande begrepp som kan vara bra att känna till.

AI, artificiell intelligens är en övergripande teknik som gör datorer mer intelligenta och människoliknande och som kan lära sig att resonera, uppfatta och lösa problem, vara kreativa och arbeta självständigt vilket besparar företaget tid och resurser.

Hur kan AI skapa lönsamhet?

Machine learning är en underkategori av AI. Tekniken som ligger bakom att träna datorer att självständigt förstå och genom att hantera stora mängder data lära sig att tolka information och förutse komplexa mönster vilket skapar djupa insikter och ligger tillgrund för bättre affärsbeslut och ökad lönsamhet.

Kan artificiell intelligens öka produktiviteten?

Ja, det finns flera sorters AI applikationer som kan öka produktiviteten. ChatGPT är en form av machine learning och är en AI applikation som tränats på enorma mängder data från internet för att kunna ta fram meningsfull text för att sedan kunna uttryckas i skrift. ChatGPT är baserad på naturlig språkinlärning (NLP) vilket gör att svaren du får är som om du chattade med en riktig människa och när du använder den på ett strategiskt sätt kan öka produktiviteten och skapa konkurrensfördelar.

I min föreläsning AI in business förklarar jag hur man kan öka lönsamheten med hjälp av AI samt hur AI och ChatGPT kan användas inom företagande. Jag delar även med mig av nyckelinsikter och metoder som du direkt applicera för att öka lönsamheten. Missa inte det! Boka en föreläsning via: https://www.appway.se

#AppwayMarketingAB #företagande #ai #försäljning #marknadsföring #apputveckling #affärsutveckling #appar #företagande #försäljning #marknadsföring #UX #strategi #AIföreläsning

Vi hjälper företag att snabbare nå verksamhetsmålen via AI och digitalisering. AI-strategier, automatisering, digital optimering, appar och UX är våra expertisområden. Populära produkter just nu: AI-föreläsningen AI in Business, länk: https://www.appway.se/artificiell-intelligens-in-business/# 

Kontakta oss om du vill lyckas inom Artificiell Intelligens för att snabbare nå verksamhetsmålen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *